The problem here is

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ CPU-Central Message Board ] [ Home ]

Subject: The problem here is
Name: Bob
Date: 11/24/2005 6:37:31 AM (GMT-7)
IP Address:
In Reply to: Re: Ummm... posted by LED

For one thats an old version & the host clock speeds he uses's dont exist in my BIOS, I have 100, 133, 166 & 200 MHz settings only. He used 150 & 156 MHz FSB (HOST) which I just dont have available to me, not even the old version I had that burned up had those xtra settings. Jetway must have took away the over clocking speeds right after the first version. The jump from 166 MHz to 200 MHz is a 400 MHz jump from 2004 to 2400 MHz or a sempron 3200+ which is way to big of a jump, also redoing BIOS many times get boring very fast as the insert key bootup usually dont work, CMOS clear only. Another problem is the video card I have now will not OC either, thou my orginal tests were on a stabile ATI 8500 64 MB video card, the RAM has its own speed settings. The other things I can change is the RAM & CPU multiplier settings, thou set at 14x the real speed is locked at 12x 167 = 2004 MHz. I never unlocked my 2800 + sempron & not sure if I could. My RAM is cheap so it stays at default setting of 166 MHz. OMG I just looked inside my system dust build up is bad already, well time to cleanup.
BTW Happy Thanks Giving to ya

[ View FollowUps | Post Followup | E-Mail Sender | Main ]

Follow Ups:

Maximum of 100 messages displayed.

Post a Followup




Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:
Upload some images for this post

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ CPU-Central Message Board ]